Nyt fra støjprojektet ‘Plads til alle’

Støjprojektet Plads til alle – et projekt omkring støj i Københavnske daginstitutioner – har sat fokus på, hvor stor en betydning akustik har for ansatte og børn i skoler og daginstitutioner. Det er der kommet to artikler ud af og omtale på P4 København:

I artiklen Støj skal ses bredt peger Inger-Marie Wiegman på, at “Københavns Kommune ligefrem har lavet en byggefaglig organisation omkring hver institution netop for at få aflejret den akustiske viden i kommunen. Sådan at det ikke kun er de tre institutioner, som får glæde af det men at den viden vil være til rådighed fremover, når der bygges eller ombygges daginstitutioner.” (af Elisabeth Lockert Lange ved Landsforeningen for Socialpædagoger)

Dette suppleres af Jan Egeberg, arkitekt i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune i artiklen Mindre støj i fremtidens institutioner: “Vi har simpelthen ikke været gode nok til at prioritere god akustik, når vi bygger og renoverer kommunens institutioner og skoler. Og det går ud over arbejdsmiljøet for både de ansatte og børnene.” (af Tina Løvbom Petersen ved Magasinet Arbejdsmiljø)

Kategorier: Nyheder, nøgleord: , , . Permalink.