Evaluering af hjemmeside om trivsel – BAR Bygge & Anlæg

Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg har udarbejdet en selvstændig hjemmeside om trivsel i bygge & anlægs branchen (www.trivsel.bar-ba.dk). Siden handler om samarbejde & trivsel og psykisk arbejdsmiljø i byggeriet.

TeamArbejdsliv har gennemført en mindre evaluering af hjemmesiden ved hjælp af et popup-skema på hjemmesiden og en logfilsanalyse.

I popup-skemaet blev især spurgt til brugernes vurdering af navigation på siden, om de vurderede indholdet som relevant og vedkommende for dem og om de fandt det de søgte (hvis de kom til siden med et bestemt mål).

I logfilsanalysen undersøgtes fx:

  • om hovedparten af trafikken lå i dag- og aftentimerne på hverdage, hvilket kunne indikere, at der er besøgende, som bruger siden arbejdsrelateret
  • om brugerne kom direkte frem til siden ved at kende webadressen eller om de kom frem via en søgemaskine eller anden hjemmeside. Hvis mange brugere kom direkte frem kunne det tyde det på en god spredning af kendskabet.
  • om brugerne vendte tilbage til siden eller kun besøgte den én gang.

Evalueringen er anvendt af BAR Bygge & Anlæg til at overveje ændringer af siden eller ændringer i, hvordan kendskabet til siden formidles.

Projektansvarlig: Flemming Pedersen

Download materiale

Tilbage til Hvad har vi lavet

Kategorier: , nøgleord: , , . Permalink.

Der er lukket for kommentarer.