Teamudvikling i Centralkøkkenet på Rigshospitalet

Projektets formål var at udvikle en metode, så etablerede arbejdsteam fik mulighed for at blive optimeret, justeret og videreudviklet. Der skulle udvikles et værktøj, der i sin form var alment, men samtidig tilstrækkelig præcist til, at det enkelte team kunne benytte og få udbytte af værktøjet med henblik på optimering af opgave og samarbejde.

Målgruppen var ledere og medarbejdere i storkøkkener, hvor arbejdet er gruppe- eller teamorganiseret. Projektet lå i forlængelse af en 2-3 år tidligere indsats, hvor medarbejdere i TeamArbejdsliv deltog i etableringen af teamstrukturen i Centralkøkkenet.  Projektet var finansieret af Koordinationsudvalget i Københavns Kommune og resulterede i en metode ”team trin for trin”, der blev gennemprøvet på samtlige team i Centralkøkkenet.

Efterfølgende har TeamArbejdsliv med års mellemrum hjulpet Centralkøkkenet til selv at gennemføre teamudviklingen, ligesom TeamArbejdsliv har gennemført et kortvarigt uddannelsesforløb for teamkoordinatorer for Centralkøkkenet.  Se beskrivelsen af ”Team trin for trin” her.

 

Projektansvarlig: Hans Hvenegaard

Download materiale

Tilbage til Hvad har vi lavet

Kategorier: , nøgleord: , . Permalink.

Der er lukket for kommentarer.