Støj i fritidsordninger kan reduceres – til glæde for voksne og børn

Det kan lade sig gøre at reducere den støjbelastning, som er et stort arbejdsmiljøproblem i fritidsordninger. Det viser et projekt, som TeamArbejdsliv sammen med Akustik ApS har gennemført for Københavns Kommune.

En indsats omfattende både pædagogiske, organisatoriske og bygningsmæssige forhold i tre fritidsordninger i Københavns Kommune har betydet, at de ansatte har fået en meget bedre arbejdsdag og nu kan gå hjem fra arbejde uden hovedpine. Der er samtidig blevet bedre plads både til børn, der har lyst til at høre musik eller lege ”larmende” lege og til børn, som har brug for ro og fordybelse.

Projektet ”Plads til Alle”, som TeamArbejdsliv og Akustik ApS de seneste 2 år har gennemført for Københavns Kommune, er netop afsluttet og rapporten derfra beskriver både processen, de løsninger, der er udviklet undervejs og de resultater, der er opnået. I Bilagsrapporten findes uddybende information om løsninger, resultater og processen, herunder billeder af de bygningsmæssige løsninger, måle- og spørgeskemaresultater og procesvejledninger. Forebyggelsesfonden har støttet projektet.

 

Kategorier: Nyheder, nøgleord: . Permalink.

Der er lukket for kommentarer.