Vi søger en konsulent!

I Teamarbejdsliv har vi for tiden rigtig mange opgaver. Det gælder både længerevarende forskningsprojekter og konsulentopgaver, der helst skal løses ”her og nu”. Vi har derfor aktuelt brug for en konsulent mere. I første omgang til at indgå i løsningen af de opgaver vi har resten af året.

Vi søger en person, der har en relevant uddannelsesbaggrund i forhold til at rådgive om psykisk arbejdsmiljø, trivsel og organisationsudvikling, og som samtidig kan bidrage til evalueringer og indsamling og fortolkning af kvalitative og/eller kvantitative data.

Vores opgaver for virksomheder, institutioner og organisationer indebærer ofte at være ”ude” på arbejdspladser og i institutioner, hvor vi styrer processer, holder oplæg og støtter
virksomhedernes eget arbejde med at sikre et godt arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere. Den person, vi søger, skal derfor have nogle års erfaring med rådgivning og med at planlægge og styre processer.

Teamarbejdsliv lægger vægt på at skabe værdi for vores kunder. Vi har en spændende og travl hverdag i et godt socialt miljø, hvor engagement både er en forudsætning og et resultat.

Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset til resten af 2012. Lønnen følger vores interne lønaftale, der som udgangspunkt lægger sig op af Djøf’s overenskomst med staten.

Henvendelse til Hans Jørgen Limborg hjl@teamarbejdsliv.dk, tlf: 2962 5395 eller Flemming Pedersen flemp@teamarbejdsliv.dk, tlf: 2083 1501

Kategorier: Nyheder. Permalink.

Der er lukket for kommentarer.