Om os

Team arbejdsliv

Vi bidrager til udviklingen af gode arbejdspladser baseret på forskning og faglige erfaringer

TeamArbejdsliv blev stiftet d. 1. april 2005 og er i dag ejet af 7 partnere. Formålet med TeamArbejdsliv er at bidrage til et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsforhold for medarbejdere og ledere på danske arbejdspladser. Samtidig har vi fokus på at skabe gode rammer, forhold og udfordringer i vores eget arbejdsliv.

Vi bor på førstesalen af en ældre industribygning i Valby, hvor vi huser Phd, forsker og erhvervspsykolog Malene Friis Andersen, kommunikationsekspert Hannah Weil  samt Fonden for Mental Sundhed.

Det er et vigtigt mål for os at skabe sammenhæng mellem forskning og praksis. Det er en særlig styrke ofr os, at vi har arbejder med rådgivning, forskning og evaluering/udredning i samme hus og på tværs af medarbejdere. Det betyder fx, at vi nemmere kan få nye ideer til praksisnær forskning eller bringe den nyeste forskning med ud i vores rådgivning til arbejdspladser.

Vi løser ofte opgaver i samarbejde med andre. Vi samarbejder med vores husfæller Malene Friis Andersen, Hannah Weil og Fonden for Mental Sundhed. Derudover har vi samarbejder med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Aalborg Universitet, RUC, Syddansk Universitet, Epinion andre arbejdsmiljørådgivere og mange flere.

Vores kunder er:

  • Offentlige og private arbejdspladser og virksomheder
  • Branchearbejdsmiljøråd
  • Faglige organisationer for arbejdstagere og arbejdsgivere
  • Partsamarbejder
  • Kommunere, Regioner, Stat, Arbejdstilsynet og Arbejdsmiljørådet
  • Fonde (fx VellivForeningen, TrygFonden, Arbejdsmiljøforskningsfonden)