Netværk for topledere i forsyningsbranchen

Et nyt netværkskoncept for topledere i forsyningsbranchen skal bidrage til at skabe bedre sammenhæng mellem et godt arbejdsmiljø, god mental sundhed og virksomhedens forretningsstrategi.

For mange topledere i forsyningsbranchen er en attraktiv arbejdsplads afgørende for at kunne lykkes med forretningen. For at sikre fx forsyningssikkerhed og grøn omstilling, er selskaberne afhængige af at tiltrække ansvarlige medarbejdere med de rette kompetencer.

Et nyt netværkskoncept for topledere skal understøtte topledere i at skabe sammenhæng mellem et godt arbejdsmiljø, god mental sundhed og virksomhedens forretningsstrategi.

I netværket deltager 14 topledere fra mindre og mellemstore forsyningsvirksomheder i Danmark. Der udvikles værktøjer og koncepter, der skal skabe sammenhæng mellem en attraktiv arbejdsplads og forretningsstrategi og disse bliver testes i målgruppen. Toplederne er rekrutteret, så de bredt repræsenterer branchen. I netværket deler toplederne viden og erfaringer og de træner i at udvikle deres virksomheder som attraktive arbejdspladser. 

Målet er at samle resultater og erfaringer fra netværket og herefter udbrede et velafprøvet netværkskoncept og gode erfaringer til topledere i andre brancher. Læs mere om projektet og dets resultater her: https://www.vellivforeningen.dk/projekter/topledernetvaerk-om-strategisk-arbejdsmiljoearbejde-i-forsyningsbranchen