Historien

TeamArbejdsliv er stiftet d. 1. april 2005 af fire partnere. Formålet med at etablere TeamArbejdsliv var at skabe gode rammer og udfordringer for vores eget arbejdsliv i sammenhæng med, at vi i udførelsen af vores daglige arbejde ønskede at medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsforhold for medarbejdere og ledere på danske arbejdspladser. Det følte vi, at vi bedst kunne gøre ved at etablere en privatejet konsulentvirksomhed.

Vi prioriterer muligheden for at vælge de opgaver, kunder og forskningsprojekter, som vi synes er udfordrende for os selv og de opgaver, som vi tror giver mening for ansatte og ledere ude på arbejdsmarkedet.

Det har været og er stadig kendetegnende for TeamArbejdsliv, at vi har mange samarbejdspartnere. Da vi startede virksomheden var det en stor styrke, at vi havde netværk med personer og kompetencer, som kunne hjælpe os med det, vi ikke selv kunne løse – og det er det stadig.

I dag er virksomheden fortsat et anpartselskab og ejet af fem partnere. Vi er i øjeblikket otte akademiske medarbejdere, to-tre studenteransatte, og vi har løbende praktikanter tilknyttet.

Vi bor til leje på førstesalen af en ældre industribygning i Valby. Vi huser også Akustik ApS, som vi blandt andet har samarbejdet med omkring forebyggelsesfondsprojektet; reduktion af støj i fritidshjem.

Der er lukket for kommentarer.